Serviciile de baza ale agentiei Tomasi sunt cele de informare, orientare si plasament, oferite atat angajatorilor, cat si solicitantilor interesati de piata europeana a muncii. Aceste servicii sunt furnizate de consilierii Tomasi, specialisti instruiti care lucreaza in cadrul serviciului public de ocupare a fortei de munca din majoritatea tarilor europene.

Agentia noastra promoveaza locurile de munca vacante transmise de catre partenerii nostri, astfel incat ofertele sa devina accesibile persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara. De asemenea, puteti afla tot ce trebuie sa stiti daca doriti sa locuiti si sa munciti in alte state UE . Prin intermediul experientei noastre dar si a personalului calificat, facem parte din acele agentii de recrutare personal capabile sa ofere servicii de plasare forta de munca si acces la locuri de munca in strainatate la cel mai inalt nivel de ocupare. Echipa noastra isi indreapta eforturile pentru a fi intodeauna la inaltimea asteptarilor tale prin cele mai bune servicii.

Avantajul semnificativ pe care il aveti daca apelati la angajari prin firme de recrutare este calitatea serviciilor prestate si siguranta de care dispuneti. Aceste aspecte sunt definitorii in actuala piata a fortei de munca la nivel European si reflecta eforturile constante ale companiei noastre. Cu un personal licentiat si calificat in managementul reurselor umane si cu o experienta de peste 20 ani in acest domeniu, consultantii companiei inteleg pietele emergente si provocarile cu care se confrunta angajatii in afara. Activitatea firmei Tomasi este aliniata la toate normele legislative specifice sectorului de munca din Romania dar si din alte tari partenere din UE.

In ziua de azi tinerii nu sunt obisnuiti sa apeleze la astfel de agenti de recrutare, insa lucrurile incep sa se schimbe. Relatia dintre un candidat si un agent de recrutare trebuie sa fie una de comunicare si de intelegere, pentru a putea ajunge la o colaborare frumoasa care va aduce beneficii de ambele parti.