1.

Stiti sentimentul de incertitudine pe care il aveti atunci cand trebuie sa calatoriti dincolo de frontiere? Astazi, calatoriile pe termen scurt sau chiar proiectele mai lungi merg mana in mana cu reglementari complexe si provocatoare, care sunt supuse schimbarilor constante. Neconformitatea poate duce adeseori la sanctiuni semnificative. Cei mai mulți dintre noi considera ca legile tarii noastre sunt destul de complexe si ca birocratia este frustranta. Acum, imaginati-va ca va ocupati de aceste probleme intr-o tara straina.

Costul si frustrarea de a lucra intr-un mediu juridic si fiscal necunoscut sunt deseori descurajante si pline de risc. Ca urmare, majoritatea persoanelor tind sa solicite indrumari din partea consilierilor profesionisti familiarizati cu tara gazda. Din acest motiv Tomasi este aici sa va ajute si sa simplifice procesul, pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va deplasati si sa munciti in afara fara grija.

Majoritatea tarilor vor pune povara taxelor asupra angajatorului. Acest lucru face ca societatea sa-si asume responsabilitatea de a retine si de a restitui suma corespunzatoare a impozitelor, cu nerespectarea procedurilor adecvate care se incadreaza direct pe umerii angajatorului. Dobanzile si penalitatile pentru neconformitate pot fi semnificative; in plus, dreptul de a continua activitatea în țara gazdă poate fi pus în pericol.

Cand calatoriti sau lucrati in strainatate, angajatii trebuie sa fie constienti de importanta diferentelor care le vor influenta activitatea. Riscurile calatoriilor in strainatare in general provin din bariera limbii, obiceiurile locale, securitatea interna, politica instabila, infrastructura transportului sau sistemul medical. Cei care calatoresc in afara pentru prima data se vor purta ca turistii si ceea ce nu inteleg ei este ca o calatorie in interes de afaceri este diferita si aduce cu ea alte riscuri.

Tomasi, in calitate de angajator responsabil, a evaluat majoritatea riscurilor potentiale din fiecare tara cu care are parteneriat. Astfel, orice angajat al nostru poate avea siguranta ca va beneficia de tot sprijinul de care are nevoie pentru ca munca lui in strainatate sa se desfasoare fara probleme.